16 februari 2018

Valentines-middag

Glad fredag på er alla! Här började helgen redan för ett par timmar sedan när jag skickade iväg dagens sista projekt. Förutom att jobba så hann jag också hunnit på en halvtimmes HIIT i morse. Man skulle inte kunna tro att en 30 min gymklass kan vara så jobbig men intervallträning tar verkligen ut en. Men, lika jobbigt som det är under klassen, lika skönt är det efteråt när kroppen fått en ordentlig genomkörare.

Jag hade tänkt sova till kl 8 i morse men redan kvart före 8 kom Busen galopperande över mig och ställde sig på mitt bröst och stirrade. Dags att stiga upp tyckte han😻

Här kommer några foton från onsdagens middag som Steve och jag intog på Little Bay (tidigare TWID). Inredningen är ganska röd från tidigare så de behövde inte dekorera alltför mycket😊. Regnet stod som spön i backen men vi bor bara ca 15 minuter från restaurangen så det var inte alltför jobbigt att gå dit med var sitt paraply i ett stadigt grepp.
Jag tog stekt ankbröst med blomkålspickles till förrätt ...
väldigt mör nötlägg med stekta grönsaker till huvudrätt. Förra gången jag beställde rätten serverades den i en fyrkantig djuptallrik i plast. Som tur är verkade de ha övergivit den iden, helt hopplöst att äta kött som man måste skära ur en djuptallrik, och återgått till flata tallrikar.
Ikväll blir det nordafrikansk mat på den fantastiska restaurangen Azou i Hammersmith tillsammans med Cecilia och Björn. Det är evigheter sedan vi åt där senast eftersom restaurangen inte precis ligger nära.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...