13 februari 2018

Söndagslunch

Hej på er. Jag har precis ätit en supergod omelett med ostcrust. Jag tycker att vanliga omeletter är för slemmiga men har blivit helt förälskad i den här versionen. Tricket är att först smälta 1-1,5 dl riven ost i stekpannan innan man häller över 2 snabbt uppvispade ägg. Sedan saltar och pepprar man och fyller omeletten med önskad fyllning. När äggen stelnat viker man ihop omeletten och häller upp på ett fat och njuter. Osten har nu blivit läckert brun och krispig.

I söndags åt Carina och jag sen lunch på en av Gordon Ramsays resturanger som heter Heddon Street Kitchen. Carina hade hittat ett specialerbjudande med 3 rätter och en cocktail för 25 pund, ett erbjudande man inte ville gå miste om.

Cocktailen som vi fick var superenkel och supergod och innehöll endast Finlandia Vodka (bra val:-)), passerade färska hallon och prosecco. Enkel, god och vacker.
Selfietime
Till förrätt valde vi tunnbröd som toppats med gorgonzola, champinjoner, tryffel och säkert något annat också. Väldigt gott.
Till huvudrätt blev det stekt havsabborre med tomatpure och broccoli. Havsaborre är aldrig fel.
Till efterrätt blev det årets sockerkick, sticky toffee pudding med clotted cream.
Restaurangen på insidan.
Innan vi åkte hem tog vi ett avslutande glas vin på en mycket nybyggd pub mittemot restaurangen, ägd av Greenwich-bryggeriet Meantime.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...