30 september 2013

Afternoon tea och leverlunch

Här kommer lite bilder från gårdagens Afternoon Tea på hotell Grosvenor House tillsammans med Steve, Cecilia och Björn. Jag var ju dit i juni också med två kompisar från Sverige och portionerna var lika stora och goda nu som då, dessutom ingick tre glas champagne per person. Inte fyskam på en söndagseftermiddag.
Mina afternoon tea-favoriter, scones med clotted cream och olika marmelader. Enkelt är bäst trots allt.
Här har vi just fått vår amouse bouche.
Hotellet verkar vara populärt bland speciellt araber för vi tillhörde minoriteten den här söndagen. Efter teet gick vi till en pub i närheten för en liten avrundning. Afternoon tea med goda vänner är verkligen det perfekta sättet att spendera en annars så tråkig söndag.
Så har arbetsveckan sparkat igång igen och med den veckans första gymbesök; Body Combat på morgonen och Zumba på kvällen. Nu har jag fått lite energi för att ta mig igenom resten av veckan.

Dagens lunch ... morgondagens och säkert -kvällens middag också, stekt lever och lök i gräddsås med blomkålsris. Så underbart gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...