16 maj 2013

Oliiiiidligt spännande

Gym och jobb på dagen och sedan blev det ishockey på puben Famous Three Kings på eftermiddagen, Finland spelade mot Slovakien. Matchen blev en riktig rysare då 3-0-ledningen till Finland i första perioden snabbt blev till 3-3 i andra. Efter att Finland fått in ännu ett mål i tredje perioden satt vi som på nålar de sista 5 minutrarna innan Finland avgick som segrare. Pust. Nu väntar Finland-Sverige-matchen på lördag, hualigen. Älskar ishockey då det är snabbt och fysiskt, helt tvärtemot fotboll där det tar typ en minut för spelare att springa från en del av planen till den andra...och sedan vanligtvis genast tillbaka igen, urtråkigt.
Jag gillar gamla anrika affärer, som den här vin- och spritbutiken i West Kensington som härstammar från tiden när man klarade sig med 4 siffror i telefonnumret i London.
När jag kom hem så var det i princip bara att sätta sig framför TV och kolla den andra semifinalen i Eurovisionsfelstivalen. Finland gick vidare till Finalen, vilket inte var överraskande, det var många dåliga bidrag i den här semifinalen.