22 mars 2013

Från franskt till amerikanskt kök

Allt är hackat och dukat och klart för kvällens middag med Carola. När jag komponerade middagen så visade det sig bli med amerikanskt stuk; lax-nuggets till förrätt, pulled pork med olika röror och plock till huvudrätt och chokladterrin, Carolas favorit, med hemlagad vaniljglass (första försöket) till efterrätt. Jag har gjort mycket mat så vi lär nog bli mätta:-) Steve flyr till en bar med en kompis så det blir mycket härligt tjejsnack.

Igår åt vi middag med Ivonne och Seth på vår franska favoritrestaurang i Kew, Ma Cuisine Bistrot. Det var deras första besök på restaurangen och det lär inte bli det sista för de älskade maten lika mycket som oss. Jag åt samma som de två föregående gångerna då det är så gott, men nästa gång ska jag testa samma som Ivonne åt, hare. Hon satt och blundade och hummade när hon åt så det bådar verkligen gott:-) Steve åt oxsvans som han också sa var fantastiskt gott, mycket kött på den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...