29 april 2012

Middag i West Kensington

Igår var det fin middag hos Annika. Hon hade till och med gjort för- och huvudrätten LCHF-vänlig, hur otroligt snällt är inte det!
Till förrätt fick vi en gudomlig avocadoröra som jag genast bad receptet på. Det är mycket enkelt, mosad avocado, creme fraiche, hackade räkor och salt och peppar.
Till förrätt åt jag lax med broccoligratäng. Jag har aldrig gjort broccoligratäng själv men den ska absolut provas på för den var hur god som helst!
Kocken själv och Carola.
Bland många andra drycker så bjöds vi på rosevin som måste vara det godaste jag någonsin druckit. Det hade smak av kola.
Det hette Ogio och säljs bland annat på Tesco.
Efterrätten var HCHF (high carb, high fat) men ibland får man synda, det gäller bara att inte ställa sig på vågen under en vecka efteråt:-) Hembakad choklad-brownie med glass och chokladsås. Himmelriket på ett fat.

Det var en perfekt kväll, tack tjejer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...