5 mars 2011

Turkiska delikatesser

Igår trotsade Steve och jag kylan och begav oss till Richmond för middag på en turkisk restaurang som vi läst om, Cirrik. Det visade sig vara en tiopoängare. God och vacket upplagd mat och inte var det dyrt heller (speciellt inte med vår 50 % rabatt;-).

Deras meny var intressant. Den bestod till 90 % turkiska rätter men här och där hade de också slängt in rätter som skaldjurspasta, cajunkyckling och sataykyckling med jordnötsdipp, inte rätter som man normalt hittar på en turkisk meny:-) Det fanns med andra ord något för alla:-).

När vi kom hem bokade vi genast ett bord till Steves födelsedag och väntar nu bara på bekräftelse.

Grillade kycklingbröst

Chokladtrianglar med pistagenötsglass.

Om någon vet varför det nedre vänstra hörnet alltid blir så mörkt/skuggigt när man tar närbilder med en Lumix-kamera får ni gärna berätta. Det är jätteirriterande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...